Young Collectors Circle

Partners & Patrons

Young Collectors Circle is een platform voor startende verzamelaars, met als doel deze groeiende groep kunstkopers te ondersteunen bij hun eerste stappen in de kunstwereld en hen te motiveren kunst te verzamelen. Dit doen wij niet alleen om het leven van onze leden te verrijken, maar ook om de kunsten te ondersteunen: verzamelaars zijn onmisbaar voor een vitale kunstscene.

Draagt u Young Collectors Circle een warm hart toe en wilt u samen met ons nieuw verzamelaars-elan aanwakkeren? Young Collectors Circle biedt diverse mogelijkheden voor bedrijven en privé-personen die ons willen ondersteunen om een broodnodige nieuwe generatie verzamelaars te activeren.

Corporate Partners

Partner worden

Kosten: vanaf €7.500 per jaar. Uiteraard zijn naast onderstaande opties ook andere mogelijkheden bespreekbaar, evenals exclusiviteit en hoofdpartnerschap.

Benefits:

 • Op maat gemaakt programma voor personeel en/of relaties op locatie, bijvoorbeeld een masterclass kunst verzamelen of begeleiding bij een kunstkooptraject
 • Bezoek aan de bedrijfscollectie door Young Collectors Circle-leden
 • Lidmaatschappen voor personeel en/of relaties
 • Speciale VIP-rondleidingen voor personeel en/of relaties op toonaangevende beurzen of academies
 • Vermelding met logo op alle uitingen
 • Adopteren van programma onderdelen, bijvoorbeeld de uw naam hier Young Collectors Night of de uw naam hier hier Young Collectors Award

PREFERRED SUPPLIER WORDEN

Dit partnerschap is speciaal voor dienstverlenende bedrijven in de kunstsector. Wilt u uw diensten exclusief aanbevelen aan onze achterban om uw klantenkring uit te breiden? Dat kan.
Kosten: €2.500 per jaar

Benefits:

 • Aanbeveling door Young Collectors Circle aan haar leden
 • Promotiemogelijkheden via nieuwsbrief, website, social media en tijdens events
 • Vermelding met logo op alle uitingen

CADEAULIDMAATSCHAPPEN

Het is ook mogelijk om alleen lidmaatschappen voor personeel of klanten aan te kopen. Bij afname van meer dan 25 lidmaatschappen geven wij op locatie een introductiecursus kunst verzamelen. Het lidmaatschap van Young Collectors Circle kost €95. Hierbij hanteren we de volgende benefits:

 • 5% korting vanaf 25 lidmaatschappen
 • 10% korting vanaf 50 lidmaatschappen
 • 15% korting vanaf 100 lidmaatschappen

Patrons

De bijdragen van onze patrons dragen samen met de inkomsten van onze leden en partners, afdrachten van galeries, veiligenhuizen en beurzen en de steun van lokale en landelijke fondsen het platform Young Collectors Circle. Met uw steun ontwikkelen wij programma’s om een nieuwe generatie kunstkopers op te leiden en daarmee te investeren in een gezond kunstklimaat.

Patrons van de Young Collectors Circle sluiten een speciaal patron-lidmaatschap af voor een bedrag van minimaal €500 per jaar. Dit lidmaatschap omvat deelname aan alle activiteiten van Young Collectors Circle inclusief de socials. Indien gewenst, publiceren wij de namen van onze patronleden op de website en andere communicatie.

Contact

Voor inschrijvingen of informatie kunt u contact opnemen met info@stichtingartprojects.nl.